Circulaire

 

CIRCULAIRE MEI – JUNI 2019

 

 

ZATERDAG 18 MEI ZOMERS FIETSEN 13U-KERSTSTAL

Naar jaarlijkse gewoonte fietsen we 1 zaterdag per maand een mooie route. We starten op zaterdag 18 mei om 13u aan de kerststal en rijden een toer van ongeveer 40km halverwege genieten we van een welverdiende drankpauze.

Noteer ook al volgende data: 15 juni, 6 juli, 10 augustus en 7 september. We spreken telkens af om 13u aan de Kerststal op Einhoven.

VRIJDAG 14 JUNI KUBB 19.00U KERSTSTAL

We spelen een spel vanavond! Landelijke Gilde Zoersel nodigt iedereen uit om mee te kubben! Zelfs als je het nooit eerder speelde zal je blij verrast zijn.

Landelijke Gilde Zoersel zorgt voor de drank. Deelname is gratis, leden mogen hun kinderen meebrengen.

 

ZATERDAG 15 JUNI ZOMERS FIETSEN 13U-KERSTSTAL

Naar jaarlijkse gewoonte fietsen we 1 zaterdag per maand een mooie route. We fietsen een tweede keer op zaterdag 15 juni. Afspraak om 13u aan de kerststal van waaruit we een toer van ongeveer 40km rijden. Halverwege genieten we van een welverdiende drankpauze.

Noteer ook al volgende data: 6 juli, 10 augustus en 7 september. We spreken telkens af om 13u aan de Kerststal op Einhoven.

 

ZONDAG 16 JUNI FAMILIEDAG 9.30U - KERSTSTAL

 

‘Gil de muis’ gaat mee het water op!

Om 9.30u vertrekken we met auto’s naar Herentals. Aan de Kleine Nete in Herentals zullen met een vlot van Herentals naar Grobbendonk varen. Voor zij die een vlot niet vertrouwen is er ook de mogelijkheid om met de kano te varen J.

Zij die geen waterrat zijn kunnen rustig in Herentals blijven. Herentals verkennen of gewoon iets drinken ter plaatse? Het kan allemaal. We komen allemaal weer in Herentals aan om afsluitend nog iets te drinken!

’s Middags picknicken we aan de Kleine Nete! Breng zeker je eigen picknick mee. Wij voorzien de drank. We zouden terug in Zoersel zijn rond 16u.

Dit is een echte gezinsactiviteit, gericht op onze jongste leden! Uiteraard zijn ook onze andere leden welkom om er samen een fijne dag van te maken!

Praktisch:

 

Deelname is gratis.

Inschrijven tegen ten laatste zaterdag 1 juni (op die manier kunnen we alles tot in de puntjes regelen J!), tom.nagels1@telenet.be, 0499/59.93.61 of marlies_caeyers@msn.com, 0494/80.02.58

Alle gezinnen brengen zelf een picknick mee. De Landelijke Gilde voorziet drank.

 

 

ZONDAG 23 JUNI CULINAIRE FIETSTOCHT VERTREK TUSSEN 10U en 12.30U KERSTSTAL EINHOVEN (thv nr 29)

 

We organiseren voor de 2e maal een culinaire fietstocht. Het principe is simpel. Deelnemers vertrekken met de fiets aan de Kerststal op Einhoven. Je houdt halt op verschillende culinaire stops terwijl u doorheen het prachtige Zoersel, Halle en Sint-Antonius fietst en dat langs zorginstellingen en boerderijen. Benieuwd?

 

Meer informatie over het menu, de kostprijs en inschrijvingen vind je op het inschrijvingsformulier. Dat inschrijvingsformulier sturen we je samen met deze circulaire toe.

 

Inschrijven voor 15 juni en kan op deze 3 locaties:

AVEVE Herman Keysers: Berkemei 108, 2980 Halle

KBC Dirk Kennis: Handelslei 39, 2980 Sint-Antonius

André Truyen: Pastoor Docxlaan 11, 2980 Zoersel