Circulaire

 

 

 

VRIJDAG 9/03/2018 VOORDRACHT TUINEN 20U – ZONNEPUTTEKE

Ook dit jaar geeft Eddy Vets een toelichting over de tuin. Dit jaar heeft hij het over ‘teeltafwisseling in de tuin’. Het wordt weer een praktische toelichting waarmee u in het voorjaar meteen aan de slag kan. Naar goede gewoonte voorzien wij ook drank en een hapje. Breng gerust ook geïnteresseerde vrienden of familie mee!

Leden: GRATIS

Niet-leden: €5

ZATERDAG 17/03/2018 STADSBEZOEK BRUGGE 11.45U - PLEINTJE

Dit jaar bezoeken we Brugge onder begeleiding van een deskundige gids – gedurende 2 uren toont de gids ons de mooiste plaatsen van de stad. Brugge staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO, deze stad is dan ook meer dan de moeite waard. Van 16-18u is iedereen vrij om de stad te ontdekken naar eigen interesse. Om 18u dineren we. Tegen 21u rijden we huiswaarts. Om 22.30u-23u arriveren we opnieuw op het Pleintje.

Inschrijven is verplicht en kan tot zaterdag 3 maart 2018 via overschrijving van €50 per persoon op BE47 7331 4500 0680. Vermeld zeker ‘stadsbezoek Brugge’.

 

CIRCULAIRE MAART - APRIL 2018

 

 

VRIJDAG 23 MAART LAATSTE KOOKLES 19U - LINDENHOF

 

De mannen koken voor een laatste keer en deze keer mogen de vrouwen hun voeten onder tafel schuiven voor een lekker diner. Voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht. Alles erop en eraan. De mannen starten om 19u met koken. De vrouwen worden verwacht tegen 20u. Deelnameprijs €10 per persoon.

 

Inschrijven is verplicht en kan bij Jan Van den Langenbergh tegen dinsdag 20 maart. Via email: janvdl@telenet.be of GSM: (0474)99.11.51. €10 per persoon kan ter plaatse betaald worden.

 

 

MAANDAG 2 APRIL PAASEIEREN RAPEN 10U – KERSTSTAL

De Paasklokken komen naar de Kerststal op Einhoven. Alle kindjes die paaseieren komen zoeken zijn welkom om 10u. Eerst rijden we met de huifkar naar de boerderij van Bart om daar naar de koeien en kalfjes te kijken. Ondertussen komen de paasklokken overgevlogen. Daarna rijden we terug en kunnen de kinderen op zoek gaan naar de paaseieren die verstopt werden. Ook de ouders en de grootouders zijn meer dan welkom voor een drankje.

ZATERDAG 21 APRIL KUBB MET JEUGDVERENIGINGEN 17U – KLJ LOKAAL

We spelen een spel vanavond! Landelijke Gilde Zoersel daagt de Zoerselse jeugdbewegingen uit. Alle +16 leden van CHIRO – KLJ en SCOUTS worden uitgenodigd om mee te spelen.

Landelijke Gilde Zoersel zorgt voor een hapje en drank.

Deelname is gratis, leden mogen hun kinderen meebrengen.

 

DATA DIE JE ALVAST IN JE AGENDA KAN NOTEREN:

 

 

Woensdag 18 juli 2018 (GEWIJZIGDE DATUM!): Nele Goossens