Circulaire

 

CIRCULAIRE APRIL - MEI 2023

 

MA 10/04/2023 PAASEIEREN RAPEN 10.00U - KERSTSTAL

 

De Paashaas komt naar de Kerststal op Einhoven. Alle kinderen die paaseieren komen zoeken zijn welkom om 10u. Eerst rijden we met de huifkar naar de boerderij van Bart om daar naar de koeien en kalfjes te kijken. Ondertussen komt de Paashaas paaseieren verstoppen. Daarna rijden we terug en kunnen de kinderen op zoek gaan naar de paaseieren. Natuurlijk wordt er ook aan de ouders en grootouders gedacht. We voorzien een drankje voor jong en oud.

 

 

ZO 14/05/2023 DAUWWANDELING 05.45U – KERSTSTAL

 

Afspraak om 5.45u aan de Kerststal in Einhoven. We rijden met enkele auto’s naar een startplaats in Beerse / Vlimmeren. Daar starten we in alle vroegte met wat ongetwijfeld een prachtige wandeling wordt. Wandel je niet mee maar heb je wel zin in een goed ontbijt? De langslapers ;) worden om 9u verwacht aan de Kerststal om mee aan tafel te schuiven.

 

 

ZA 20/05/2023 ZOMERS FIETSEN 13.00u - KERSTSTAL

 

Op 20 mei fietsen we opnieuw in groep. Wij stippelen een toffe fietsroute uit van +/- 40 km en voorzien een drankstop onderweg. Rustig genieten dus. Noteer ook al volgende data:

· 17 juni

· 15 juli

· 19 augustus

· 9 september

 

Familiedag!

Op zondag 11 juni organiseren we opnieuw een familiedag. We gaan naar B-mine in Beringen en voorzien een dag vol plezier. Om de dag goed te organiseren vragen we aan jullie om vooraf in te schrijven. Ga je mee? Super. Schrijf je in via ons algemeen emailadres. Een gedetailleerd programma volgt nog. Toon je interesse via landelijkegildezoersel@gmail.com.